„Karina Home” menu
Ēdienkarte ir tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamu pavāru Tomasu Godiņu.
Ēdienkarte ir tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamu pavāru Tomasu Godiņu.
Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu – 8,00
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm- 10,50
Cēzara salāti ar bekonu- 6,50
Svaigie zaļie salāti ar grilētām tīģergarnelēm, mango un ķirbju sēklu mērci. – 10, 50
Mango svaigie lapu salāti ar mocarellu un ķirbju sēklu mērci. 8,00
Jūras velšu zupa – 7,50
Burkānu – ķirbju krēmzupa- 5,00
Dienas zupa - 5,00
Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar kartupeļu-trifeļu biezeni, ceptiem sakņu dārzeņiem un sarkanvīna-ogu mērci. – 12,50
Krāsnī cepta piles krūtiņa ar batātes-cidoniju-lazdu riekstu biezeni, karamelizētu ķiršu kus-kus, sarkanvīna-kazeņu mērcē. – 15,00
Grilēta cūkas kakla karbonāde no vietējās zemnieku saimniecības ar kartupeļu- trifeļu biezeni, sēņu mērci un ceptiem dārzeņiem. – 12,00
Grilēta vistas krūtiņa ar burkānu-sinepju biezeni un pikanto kaperu- lazdu riekstu mērci. – 10, 50
Krāsnī cepta laša fileja ar ziedkāpostu-vasabi biezeni, kvinoju, tvaicētiem dārzeņiem un kaperu-anšovu mērci. - 12.00
Tīģergarneļu-mīdiju, sparģeļu risotto, cieto sieru, zaļumiem un ceptiem kaperiem.- 15,00
Pilngraudu pasta ar jūras veltēm, dārzeņiem un baltvīna mērci. – 14,00
Pilngraudu pasta ar baravikām, dārzeņiem un baltvīna mērci. – 12,00
Kartupeļu pankūkas ar sēņu mērci. – 6,00
Pistāciju, mango un marakujas musa kūka ar baltās šokolādes musu un spoguļglazūru. – 7,50
Aveņu musa kūka ar laima un baltās šokolādes musu un spoguļglazūru.- 7,50
Aveņu tiramisu – 6,00
No bioloģiskā piena pagatavotas mājas pankūciņas ar ogu mērci un saldējumu. – 6,50