Karina Home” menu

Ēdienkarte ir tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamu pavāru Tomasu Godiņu.

Salāti

Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu – 8,00

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm- 10,50

Cēzara salāti ar bekonu- 6,50

Svaigie zaļie salāti ar grilētām tīģergarnelēm, mango un ķirbju sēklu mērci. – 10, 50

Mango svaigie lapu salāti ar mocarellu un ķirbju sēklu mērci. 8,00

Zupas

Jūras velšu zupa – 7,50

Burkānu – ķirbju krēmzupa- 5,00

Dienas zupa - 5,00

Pamatēdieni

Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar kartupeļu-trifeļu biezeni, ceptiem sakņu dārzeņiem un sarkanvīna-ogu mērci. – 12,50

Krāsnī cepta piles krūtiņa ar batātes-cidoniju-lazdu riekstu biezeni, karamelizētu ķiršu kus-kus, sarkanvīna-kazeņu mērcē. – 15,00

Grilēta cūkas kakla karbonāde no vietējās zemnieku saimniecības ar kartupeļu- trifeļu biezeni, sēņu mērci un ceptiem dārzeņiem. – 12,00

Grilēta vistas krūtiņa ar burkānu-sinepju biezeni un pikanto kaperu- lazdu riekstu mērci. – 10, 50

Krāsnī cepta laša fileja ar ziedkāpostu-vasabi biezeni, kvinoju, tvaicētiem dārzeņiem un kaperu-anšovu mērci. - 12.00

Tīģergarneļu-mīdiju, sparģeļu risotto, cieto sieru, zaļumiem un ceptiem kaperiem.- 15,00

Pilngraudu pasta ar jūras veltēm, dārzeņiem un baltvīna mērci. – 14,00

Pilngraudu pasta ar baravikām, dārzeņiem un baltvīna mērci. – 12,00

Kartupeļu pankūkas ar sēņu mērci. – 6,00

Deserti

Pistāciju, mango un marakujas musa kūka ar baltās šokolādes musu un spoguļglazūru. – 7,50

Aveņu musa kūka ar laima un baltās šokolādes musu un spoguļglazūru.- 7,50

Aveņu tiramisu – 6,00

No bioloģiskā piena pagatavotas mājas pankūciņas ar ogu mērci un saldējumu. – 6,50